Hur går det till?
Du kan själv läsa igenom allternativen nedan och sedan skicka en förfrågan till oss. Du väljer ett av allternativen under lokal samt middag. Behöver du hjälp så kan du alltid kontakta oss!
2. Boka & Betala
Mail dina val av lokal till oss på catering@golfkro.se.
4. Inredning & Övrigt
Skicka möblering, dukning, tillägg & önskemål.
Val av lokal
Vi rekommenderar att hyra middagslokal ovanvåning för er sittande middag samt festlokal nedervåning för att sedan ha fest med dans, musik och öppen bar.
Middagslokal ovanvåning
Max antal gäster: 80
hyra tors 16.00 - lör 02.00
Pris 5000:-
Middagslokal nedervåning
Max antal gäster: 40
Hyra Lördag 16.00 - 02.00
Pris 2000:-
Festlokal nedervåning
Max antal gäster: 80
Hyra Lördag 16.00 - 02.00
Pris 2000:-
Utomhus
Kontakta oss för möjligheter till utomhusbröllop.
Med eller utan tält.
Välj er bröllopsmeny
Vi har 4 olika menyer att välja bland - samtliga menyer består av snittar, förrätt, varmrätt och dessert. Har ni några frågor är det bara att kontakta oss.
Meny Ett
Snittar
Kanapéer på ljust bröd med vispad smetana, rödlök & Dill
Förrätt
Krämig hummersoppa med konjac, smörstekt
pilgrimsmussla, friterad kataifi & krasse
Varmrätt
Grillad oxfilé eller fläskfilé med friterad jordärtskocka,
rödvinsreduktion, picklad lök & tryffelcréme
Efterrätt
Passionspannacotta med färskostbavaroise, rostad vit choklad, passionscréme & kokos
Meny Två
Snittar
Fröknäcke med brie, rosmarinhonung & valnötter
Förrätt
Toast skagen på smörstekt bröd med syrad lök, pepparrot, dillolja & lime
Varmrätt
Torskrygg med brynt smör, blomkålspuré, bakad kål, beurre blanc, hasselnötter & dill
Efterrätt
Citronpaj med italiensk maräng & hallon
Meny Tre
Snittar
Proscuitto på crostini med
tryffelcréme & balsamico
Förrätt
Jordärtskocks soppa med stekt äpple, timjan, ostcréme & jordärtskockschips
Varmrätt
Hjortytterfilé med rödvinsglaze svamprisotto, friterad svartkål & örtsmör
Efterrätt
Chokladkaka med fudge, brynt kolacréme,
vit chokladmousse, rostad choklad & björnbär
Vegetarisk
Snittar
Friterat bröd med parmesan- & citroncréme
grönkål & pinjenötter
Förrätt
Grillad sparris med citronhollandaise,
rostad mandelspån & hyvlad parmesan
Varmrätt
Svamprisotto med bakad lök, västerbottencréme, grillad citron & rostade frön
Efterrätt
Pavlova med vaniljcrème, jordgubbscurd, marinerade jordgubbar & nötter