Fira ditt bröllop hos oss!

Fira hos oss så lagar vi maten, häller upp champagnen, serverar 3-rätters vid bordet eller dukar upp buffén till kalaset.

Kontakta oss

Hur går det till?

Du kan själv läsa igenom allternativen nedan och sedan skicka en förfrågan till oss. Du väljer ett av allternativen under lokal samt middag. Behöver du hjälp så kan du alltid kontakta oss! 

1. Välj lokal

Du hittar alterntiven lite längre ner på sidan.

Klicka här

2. Boka & Betala

Mail dina val av lokal till oss på catering@golfkro.se.

3. Val av mat / dryck

Välj bröllopsmeny & dryckespaket.

Klicka här

4. Inredning & Övrigt

Skicka möblering, dukning, tillägg & önskemål.

Val av lokal

Vi rekommenderar att hyra middagslokal ovanvåning för er sittande middag samt festlokal nedervåning för att sedan ha fest med dans, musik och öppen bar.

Middagslokal ovanvåning

Max antal gäster: 80
hyra tors 16.00 - lör 02.00

Pris 5000:-

Middagslokal nedervåning

Max antal gäster: 40
Hyra Lördag 16.00 - 02.00

Pris 2000:-

Festlokal nedervåning

Max antal gäster: 80
Hyra Lördag 16.00 - 02.00

Pris 2000:-

Utomhus

Kontakta oss för möjligheter till utomhusbröllop.

Med eller utan tält.

Välj er bröllopsmeny

Vi har 4 olika menyer att välja bland - samtliga menyer består av snittar, förrätt, varmrätt och dessert. Har ni några frågor är det bara att kontakta oss.

Meny Ett

Snittar

Kanapéer på ljust bröd med vispad smetana, rödlök & Dill

Förrätt

Krämig hummersoppa med konjac, smörstekt
pilgrimsmussla, friterad kataifi & krasse

Varmrätt

Grillad oxfilé eller fläskfilé med friterad jordärtskocka,
rödvinsreduktion, picklad lök & tryffelcréme

Efterrätt

Passionspannacotta med färskostbavaroise, rostad vit choklad, passionscréme & kokos

Meny Två

Snittar

Fröknäcke med brie, rosmarinhonung & valnötter

Förrätt

Toast skagen på smörstekt bröd med syrad lök, pepparrot, dillolja & lime

Varmrätt

Torskrygg med brynt smör, blomkålspuré, bakad kål, beurre blanc, hasselnötter & dill

Efterrätt

Citronpaj med italiensk maräng & hallon

Meny Tre

Snittar

Proscuitto på crostini med
tryffelcréme & balsamico

Förrätt

Jordärtskocks soppa med stekt äpple, timjan, ostcréme & jordärtskockschips

Varmrätt

Hjortytterfilé med rödvinsglaze svamprisotto, friterad svartkål & örtsmör

Efterrätt

Chokladkaka med fudge, brynt kolacréme,
vit chokladmousse, rostad choklad & björnbär

Vegetarisk

Snittar

Friterat bröd med parmesan- & citroncréme
grönkål & pinjenötter

Förrätt

Grillad sparris med citronhollandaise,
rostad mandelspån & hyvlad parmesan

Varmrätt

Svamprisotto med bakad lök, västerbottencréme, grillad citron & rostade frön

Efterrätt

Pavlova med vaniljcrème, jordgubbscurd, marinerade jordgubbar & nötter